Bérelhető webáruház

Általános Üzleti Feltételek Általános Üzleti Feltételek

Általános Üzleti Feltételek

Ezek az Általános Üzleti Feltételek szabályozzák a Megrendelő és a Szolgáltató közti viszonyt. A szerződéses viszony ezen Általános Üzleti Feltételek alapján jön létre. Amennyiben ezen feltételek egy része érvénytelennek minősül, ez a rész ki lesz törölve a feltételekből, és a többi rész továbbra is teljes érvényű marad Bármilyen jogvita esetén a www.Atomer.sk honlapra felhelyezett feltételek szlovák nyelvű változata érvényes.

 

1. Alapfogalmak

Atomer Szolgáltatás – a Megrendelő webes alkalmazásának üzemeltetéséhez szükséges, és az ezzel kapcsolatos egyéb szolgáltatások halmaza.

Megrendelő – természetes vagy jogi személy, amely a megrendelő űrlap elküldésével befejezi az Atomer Szolgáltatás megrendelését.

Az Atomer Szolgáltatás Szolgáltatója - All4Net s.r.o. társaság, Cégjegyzékszám: 36 654 965, Karpatské námestie 10, 831 06 Bratislava, a továbbiakban "Szolgáltató".

 

2. Személyes adatok védelme

2.1 Az érvényes törvények szerint betartjuk a személyes adatok védelméről szóló érvényes jogi előírásokat.

2.2 A Megrendelő a megrendelő űrlap kitöltésével beleegyezését adja az űrlapon feltüntetett személyes adatok feldolgozására.

2.3 Az Atomer Szolgáltatás Szolgáltatója a személyes adatokat nem adja ki harmadik személynek. A megszerzett adatok és tartalmak csak a kölcsönös kommunikációban, vagy a megrendelt szolgáltatás megvalósításának céljából lesznek felhasználva.

 

3. Kredit alapú rendszer

3.1 A Megrendelő az Atomer Szolgáltatásért előre fizet az Atomer Szolgáltatásban vezetett kredit számlájáról történő levonás formájában.

3.2 Az Atomer Szolgáltatásban vezetett kredit számlán található kredit értéke mínuszba kerülhet. Ebben a mínuszos állapotban az Atomer Szolgáltatás  egyes moduljai/atomjai és egyes részei inaktívvá válhatnak, vagy korlátozódik a teljes értékű funkciójuk.

3.3 A Megrendelőnek az Atomer Szolgáltatás által üzemeltetett weboldalai az Atomer Szolgáltatásban vezetett kredit számla mínuszos értéke esetében is működnek. A Megrendelő kredit számláján maximum 7 napig lehet mínuszos érték. Ez idő elteltével az Atomer Szolgáltatás Szolgáltatója fenntartja az Atomer Szolgáltatás által üzemeltetett weboldalak leállításának vagy kitörlésének jogát.

3.4 A kredittel végzett műveletek (növelés / csökkentés) 2 tizedes jegyre való matematikai kerekítés szerint történnek.

3.5 A Megrendelő a kredit számláját úgy töltheti fel, hogy bizonyos összeget átutal a Szolgáltató számlájára. Az átutalás és az Atomer Szolgáltatásban vezetett kredit számlára jóváírt érték közötti arányt az Atomer Szolgáltatás honlapján közzétett aktuális árjegyzék határozza meg.

3.6 A Szolgáltató a Megrendelőnek nem fizeti vissza a krediteket, amelyek a Megrendelő kredit számláján találhatók. A Szolgáltató által a Megrendelő részére szolgáltatott Atomer Szolgáltatás befejeztével sem.

 

4. A Megrendelő jogai és kötelezettségei

4.1 A Megrendelőnek a tesztelési időszak alatt joga van ingyenesen és kötelezettség-mentesen kipróbálni az Atomer Szolgáltatást. Az Atomer Szolgáltatás megrendelésével a Megrendelő kifejezi egyetértését az Atomer Szolgáltatás működésével, kezelésével és a funkciói terjedelmével.

4.2 A Megrendelő tudomásul veszi, hogy soha nem fog kártérítést követelni az Atomer Szolgáltatás Szolgáltatójának alkalmazottaitól, partnereitől, semmiféle veszteségért, költségekért, beleértve a felhasználási feltételeink megszegését érintő jogok érvényesítésével kapcsolatban keletkezett költségeket.

4.3 A Megrendelő saját maga határozza meg, milyen időtartamra rendeli meg az Atomer Szolgáltatás bérlését, és ezt az Atomer Szolgáltatás egyes moduljainak megrendelésére szolgáló adminisztrációs felületen teheti meg.

4.4 A Megrendelő beleegyezését adja a Szolgáltatónak, hogy időnként e-maileket küldjön az aktuális információkról, hatályban lévő akciókról és az Atomer Szolgáltatás változásairól.

 

5. A Szolgáltató jogai és kötelezettségei

5.1 A Szolgáltató nem visel semmilyen felelősséget az Atomer Szolgáltatás Megrendelő általi használatával előidézett károkért.

5.2 A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy oldalak által működtetett szolgáltatás Atomer követő rövid szöveg, vagy egy kis grafikus linket Atomer Szolgáltató, illetve a Szolgáltató. Ez a kapcsolat lehet eltávolítani csak lényeges Halogén szánt, vagy az ő hozzájárulásával a Szolgáltató. Leválassza a hivatkozás más módon tartják megsértésének általános feltételeket és kezelhetők megfelelően 5.3 GTC.

5.3 A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy azonnal és megújíthatatlanul leállítsa vagy kitörölje a Megrendelőnek az Atomer Szolgáltatás által üzemeltetett oldalait, és megtagadja a Megrendelő hozzáférését az Atomer Szolgáltatáshoz. A hasonló intézkedésekről hozott döntések teljes mértékben az Atomer Szolgáltatás Szolgáltatójától függnek.

5.4 A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy évente néhányszor e-mailt küldjön a Megrendelőnek az aktuális információkról, hatályban lévő akciókról és az Atomer Szolgáltatás változásairól.

 

6. Egyéb rendelkezések

6.1 Az Atom, vagy az Atomer Szolgáltatás Atomja fogalmak alatt az Atomer Szolgáltatás modulját kell érteni.

Feltételek Adatvédelem Feltételek Adatvédelem Kapcsolat Kapcsolat
41.5+ mil.
-t termeltek a rendszerünk alapjain működő webáruházak az utóbbi 30 napban
31 000+
Rendszerünkön keresztül 200 e-shop jött létre
39 000+
ügyfél regisztrált a rendszerünkben