Ismertető

Az adminisztrációval könnyű a munka

1. Mindenki képes rá

Az Atomer rendszer adminisztrációja úgy van felállítva, hogy mindenki képes legyen kezelni. Sokéves tapasztalataink alapján olyan adminisztrációs felületet alakítottunk ki, amelyet a felhasználó, bármely korosztályba is tartozzon, intuitív módon maximálisan kihasználhat. Az adminisztrációval való munkához nincs szükséged terjedelmes kezelési útmutatókra.

2. A modulok, melyekből összeáll a webáruházad

Éppen ebben a részében használod ki a különálló modulokat, melyek a webáruház minőségi működését hivatottak szolgálni. Az egyes modulokat a saját igényeid szerint tudod beállítani. Használd ki teljes mértékben az Atomer rendszerének tulajdonságait!

3. A webáruházad vezetése

A „webáruház“ menü segítségével hatékonyan tudod kezelni a megrendeléseket, a termékeket és azok kategóriáit, a fizetés, szállítás módjait, illetve az ügyfeleket. Az Atomer rendszer jól áttekinthetően jeleníti meg a megrendelés részleteit, melyekben azonnal látszik, hogy az ügyfél mit rendelt, milyen mennyiségben, hogyan kíván fizetni és milyen kézbesítési módon szeretné megkapni, s úgyszintén látható a neve és a címe. Kényelmesen hozzáadhatod és szerkesztheted a kínálatodba levő termékeket.

4. A Modulok teljesen személyre szabott beállítása

Ebben a részben tudod betenni/kivenni az egyes modulokat, amelyeket a webáruházadban használsz. Egyúttal láthatod, hogy mennyibe kerülnek az egyes modulok, mennyi időre rendelheted meg őket, és mekkora a kredited aktuális összege.

5. Modulok aktiválása

Nincs szükséged valamelyik modulra? Kapcsold ki! Valamelyik éppen kell? Rendeld meg! Nagyon egyszerű. Elég megválasztanod, milyen időtartamra akarod az atomot megrendelni, és megvan! Az áttekinthető listán láthatod, melyik modulod van bekapcsolva, mennyi ideig lesznek még aktívak, és mikor hosszabbodik meg az érvényességük időtartama.

41.5+ mil.
-t termeltek a rendszerünk alapjain működő webáruházak az utóbbi 30 napban
31 000+
Rendszerünkön keresztül 200 e-shop jött létre
39 000+
ügyfél regisztrált a rendszerünkben