A webáruház rendszer tulajdonságai

Miért az Atomer? Miért az Atomer? Tudj meg többet! Tudj meg többet! Hogyan működik? Hogyan működik?

Miért használj bonyolult rendszereket, ha használhatod az Atomert?

Hodiny

Az Atomer rendszere nem időigényes

Öt perc? Dehogyis! Már egy percen belül megvan a saját webáruházad. Az idő pénz. Akkor miért vesztegetnéd különböző regisztrációs nyomtatványok és űrlapok kitöltésére, hogyha elég kitöltened 3 adatot, és megvan a saját webáruházad? Az Atomer úgy van felállítva, hogy megtakarítsa az idődet. Intuitív, a megrendelések kezelése gyors és egyszerű, egy kattintásra látod azt, amire szükséged van. Az Atomer úgy dolgozik, hogy az ügyfelei mindig elégedettek legyenek.

Mailing List, Ankety, Formuláre

Az adminisztráció kezelése gyerekjáték!

Az Atomer rendszer adminisztrációja úgy lett kifejlesztve, hogy valóban mindenki számára könnyen érthető legyen. Minden funkció olyan megnevezést kapott, hogy egyből érthető legyen, mit kínál. Az egyes modulok különböző beállítási lehetőségeket kínálnak, amelyek mindenki számára megfelelőek.

Prasiatko na mince

Hatékony és átlátható

Az Atomer segítségével kialakított webáruház magától fog Neked pénzt keresni. Sokéves tapasztalataink alapján tudjuk, minek hol kell elhelyezkednie a webáruházban ahhoz, hogy az ügyfelek kényelmesen és rendszeresen vásároljanak. Ha az Atomer rendszer előnyeinek kihasználása mellett döntesz, egy profi webáruházzal leszel megjutalmazva, amely a magyar piacon biztosan nem veszik el, épp ellenkező irányt vesz.

42.5+ mil.
-t termeltek a rendszerünk alapjain működő webáruházak az utóbbi 30 napban
31 000+
Rendszerünkön keresztül 200 e-shop jött létre
39 000+
ügyfél regisztrált a rendszerünkben